Három éve indult útjára a "Keresztény Társ" / www.keresztenytars.net / magyar internetes társkereső és közösségi oldal. A célunk egy olyan felekezetektől független, közös fórum megteremtése, ahol minden magyar keresztény barátot, közösséget, vagy társat találhat magának itt a Kárpát-medencében, illetve határok nélkül, bárhol is él a nagyvilágban.

Az elmúlt évek visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy Istennek hála sok barátság, tartós kapcsolat és házasság született az oldalunk segítségével. Jól tudjuk, hogy az internet nem helyettesítheti az élő kapcsolatokat, de valós segítség lehet ugyanakkor, hogy ezek elindulhassanak, létrejöhessenek. Köszönünk és a jövőben is örömmel veszünk mindennemű visszajelzést, támogatást, biztatást amit tagjainktól kaptunk, célunk hogy szolgáltatásaink a jövőben is ingyenesek és mindenki számára elérhetőek maradhassanak.

Sok szerencsét, sikert kívánunk minden tárkeresőnknek, és kívánjuk, hogy Isten áldása legyen életükön és minden lépésükön amit - oldalunk segítségével is - tesznek.

Szeretettel: Szolgabíró

Hozzászólások


ImrefiFeri

  • Dátum 14/10/2018 21:14
Nekem is az az észre vételem, hogy nem igazán írnak vissza. Kommunikáció nélkül meg nincs kapcsolat. Egy hölggyel akartam találkozni aki egyként válaszolgatott az, aztán meg megsértődött az autós kirándulástól... azt gondolta, hogy meg akarom venni a kocsimmal vagy micsoda. Sajnos a vallásos nők butábbak.

L1967

  • Dátum 06/07/2015 20:42
Aki keres az talál,a Biblia szerint,akkor hát keresűnk Kedves Mindenki,ISTEN Áldásával!Laci

Szolgabiro

  • Dátum 17/12/2014 23:03
Kedves Kitti87!

Hogyan ellenőrizzük le? Ez itt az internet, nincs módunk senki leellenőrzésére, de ha bárkinek van erre használható ötlete, kérjük ne tartsa magában.

volvo

  • Dátum 03/03/2013 20:09
Jó ez az oldal csak az a baj hogy nagyon kevesen tudnak válaszolni egy egyszerű levélre. Szerintem ez alapvető intelligencia. Ha nekem írnak én válaszolok. És találkozni senki nem mer. Mitől félnek? Akkor miért vannak itt?

tomi36

  • Dátum 17/09/2012 09:26
Kedves Andris

Meg szeretném kérdezni tőled hogy lehet itt nekem egy
igazi hívő társat találni magamnak, akinek nincs gyereke!

tomi36

  • Dátum 13/09/2012 19:53
Kedves Szolgabiro

Meg szeretném kérdezni, hogy aki már 24éve tért
meg és merítkezett be, és be fogadta az urat a szívébe,
és nagyon régen keresi azt a hívő társát, de sajnos még
nem találta meg! De sokat ímmátkozik érte hogy meg találja
az igazit, akinek nincs gyereke!

Szolgabiro

  • Dátum 09/09/2012 17:59
Kedves varomaparom!

Köszönjük a jókívánságokat és bizalmat, mellyel megtiszteltél bennünket. Mi pedig kívánjuk Neked, hogy akár itt akár más úton-módon találd meg a másik feled, illetve találj olyan barátokat, akik utadon igaz társak lehetnek.

varomaparom

  • Dátum 09/09/2012 17:03
"Születésnapja" alkalmából kívánom, hogy Isten éltesse sokáig ezt az oldalt, és áldja meg a közreműködő munkatársakat!
Hálásan köszönöm a létrehozott lehetőségeket!