Kedves Tagjaink és Érdeklődők! Elindítottuk a sikertörténetek megosztását. Ezen az oldalon azokat a visszajelzéseket tesszük közzé, melyeket az oldalunk segítségével társra, barátokra, közösségre talált Tagjaink küldtek. Köszönjük mindenkinek aki megosztotta velünk mindezt, ezáltal lehetővé téve, hogy példája mások számára is remény lehessen.

Ezúttal is buzdítanánk minden kedves Tagunkat, hogy leiratkozáskor ossza meg velünk véleményét, sikertörténetét, hogy közreadhassuk azt minden keresőnek. Ugyanezt a "Kapcsolat" menü "Sikertörténet" segítségével is megtehetik. Köszönjük!

Üdvözlettel: Szolgabíró

Hozzászólások


HegyiFranciska1949

  • Dátum 09/08/2015 15:59
Köszönjük Istennek ! Jobb dolga van a kettőnek , mint az egynek ha elesik az egyik felsegíti a másik.Sokasodnak és szaporodnak majd.Kívánjuk gyümölcsöző legyen a kapcsolatuk egymást erősítsék és segítsék fejjé legyenek ne farká mindinkább feljebbvalóvá.Töltse be Isten minden szükségüket, és szívük vágyát.Üdv :Franciska

Szolgabiro

  • Dátum 13/02/2014 15:32
Kedves Tagjaink!

Egy ma érkezett, friss sikertörténetet osztanék meg mindenkivel. Szolgáljon ez biztatásként és reményként minden keresőnek arra nézve, hogy Isten útjai valóban kifürkészhetetlenek, miként az internetes társkeresés is tartogathat kellemes meglepetéseket.
________

Isten kegyelméből találtunk egymásra a férjemmel ezen az oldalon. Nagyon jó, hogy létrejött ez az oldal, kívánjuk, hogy mások ismerkedését is hasonlóképpen áldja meg az Úr az Ő határtalan bölcsessége szerint! :)

A Borsó meg a Héja

Szolgabiro

  • Dátum 24/11/2013 00:11
Egy olyan sikertörténetet osztanék itt meg, mely azt jelzi, hogy a kitartás és a türelem gyümölcsöt terem. Még abban a világban is, amely a gyors és eldobható dolgokra van tervezve.
_________

"Évekig voltam fent ezen az oldalon, és hosszas keresés és várakozás után a Jó Isten kegyelméből itt sikerült végül társat találnom. Most az esküvőre készülünk. Üzenem mindenkinek, hogy ne adja fel a várakozást! Gerbera "

Köszönet a megosztójának. Kitartást kívánunk mindenkinek.

Szolgabíró