Fontos tudnivalók

Fontos tudnivalók

Isten hozott oldalunkon!

Mielőtt regisztrálnál kérünk olvasd el ezt a pár fontos tudnivalót:


FONTOS!!!

A freemail, indamail, citromail levelezőrendszere több esetben "Spamnak  / Levélszemétnek" minősíti a rendszerünk által kiküldött maileket. Regisztráció után, aki nem kapja meg az aktivációs emailünket, kérjük nézze meg  a "Spam  / Levélszemét"mappáját, és kattintson bizalommal a kiküldött mailre, és az abban lévő aktivációs linkre, az ugyanis nem tartalmazhat semmilyen káros tartalmat a számítógépére nézve.

1.A "Keresztény Társ" - www.keresztenytars.net -  magyar keresztény társkereső és közösségi oldal. Ingyenesen regisztrálhat és ingyenesen veheti igénybe szolgáltatásainkat minden társ, barát és közösségkereső keresztény, felekezeti hovatartozástól függetlenül.

2. A regisztráció csak érvényes email címmel működik. Amennyiben a regisztrációnál megadott email cím nem valódi, nem tudjuk kiküldeni az elfogadást megerősítő emailt. Érvénytelen email címnek tekintjük az ideiglenesen email szolgáltatókat (például: nincsmail, 24h mail, és társai) és az ilyen regisztrációkat automatikusan töröljük.

3. Ha az aktiválást jelző levelet nem kapnád meg, kérjük jelezd a "Kapcsolat" menü segítségével.

4. Az oldalunkon a feltöltött képek csak az adminisztrátor engedélyével jelenhetnek meg, ezért ha a képeid nem jelennek meg azonnal, kérünk várj türelemmel. Mindez az oldalunkon lévő tagjaink érdekét szolgálja.

5. Ha bármilyen problémád akad, kérünk fordulj bizalommal az Adminisztrátorhoz, az oldalunk alján található "Kapcsolat" menüpont segítségével.


TOVÁBB A REGISZTRÁCIÓS ÍVHEZ >>